Despre noi

Lideri pe piata de usi internationale, Ninz Spa ofera clientilor sai profesionalismul si calitatea in toate produsele si accesoriile pentru intrari securizate.

Fiecare usa marcheaza o trecere catre un alt orizont, tocmai de aceea, in cladirile ample, in institutiile publice si cele office, intrarea trebuie sa fie una pe masura.

Siguranta clientilor si a bunurilor materiale trebuie puse mereu pe primul loc. Tocmai de aceea, iti oferim o gama variata de usi antifoc, porti, usi multifunctionale, ferestre securizate si accesorii utile care sa faciliteze traficul in orice cladire.

 

Incuietorile automate cu telecomanda, sau cele cu buton sau pe baza de cartela sunt cateva update-uri aduse pe piata din Romania. Acestea sunt menite sa faciliteze lucrul in incaperile ce necesita siguranta sporita. Linistea clientilor nostri este si bucuria noastra.

Am conceput astfel si produse de top pentru usile antifoc: bare antipanica, balamale ce sustin pana la 160 kg, manere ignifuge, praguri si subtocuri ce rezista la foc si multe altele.

In functie de gradul de protectie dorit, poti gasi un model de usa potrivit companiei sau incaperii in care urmeaza sa fie montat.

Usile antifoc din otel sunt trecute prin teste de anduranta, pentru a-ti oferi un produs finit in care sa te poti increde. Acestea au trecut cu brio probele de baie de sare, cele de duritate, si cele de rezistenta la temperaturi bruste sau umiditate.

Ele pot rezista pana la -10 grade sau +60 de grade fara sa se deterioreze, sau la medii umede, fara sa se crape vopseaua sau sa rugineasca.

Procesul este incheiat cu un finisaj de cea mai buna calitate: vopseaua RAL, in nuante variate, care se mentine perfect in orice conditii.

Pentru cei care isi doresc un plus in design, pot apela la printul digital, special realizat pentru logo-uri, imagini sau simboluri tipice companiei.

Atentia pana in cele mai mici detalii, face din Ninz aliatul tau in interioarele tehnice si cele corporate.

Simple, duble, culisante sau in format casetat, usile antifoc iti asigura o buna functionare, ani in sir.

Alege calitatea pentru tine si clientii tai cu usile Ninz - simbolul total al calitatii si al sigurantei.

 

Livrari rapide si comenzi la cerere pentru orice tip de usa Ninz

Dotari personalizate pentru orice companie

Usi rezistente la cele mai inalte clase de foc REI

Trimite o solicitare pentru a afla ofertele de pret!