FAQ

Da. Ninz pune la dispozitie clientilor sai o gama de vopsele RAL cu strat anticoroziune si un sistem de imprimare digitala. Ninz Digital Decor este un serviciu de design ce permite imprimarea logourilor, a simbolurilor dorite si a altor cuvinte necesare, direct in materialul usii.

 

Montajul se face prin partea de impingere a usii, prin insurubare directa in tabla, dupa care este acoperit cu un profil din aluminiu anodin. Accesoriile suplimentare, cum ar fi pragurile, tocurile, balamalele si cilindrii, pot fi comandate in functie de dotarile dorite pentru usile antifoc.

Dimensiunea se masoara din golul peretului care este finisat si pregatit la unghiuri de 90 de grade. De mentionat este faptul ca peretele trebuie finisat in intregime, pe toate laturile din zid. La usile Ninz este necesar un toc si un prag special conceput din otel. Subtocul este realizat din profile de otel goale de 30x 15 x 2 mm, iar lungimile utilizabile sunt de la 430 mm la 1330 mm, pe canatul activ sau pe cel secundar.

Sistemul de inchidere clasic la usi antifoc Ninz este cel cu doua balamale. Una cu arc pentru inchidere automata, cu amortizor si una care sustine greutatea usii de pana la 160 de kg.

Yalele cu chei sau cu cartela sunt disponibile la cerere. Usile culisante pot fi prevazute cu prag sau subprag pentru a intari rezistenta acestora, dar si cu doua canate speciale pentru o glisare usoara.

Pentru halele industriale si depozite, Palmex ofera si porti antifoc la dimensiuni mari. Acestea sunt culisante, telescopice sau culisante vertical.Profilul din foaie zincata de 80 mm le face foarte rezistente la foc, apa, sau schimbari bruste de temperatura. Dupa specificarea sensului de deschidere, pot fi completate cu sisteme de inchidere personsalizate, garnituri termoexpandabile, manere din otel si alte accesorii utile.

Da. Gama de usi metalice multifunctionale dispune de 3 categorii: usi Proget, Univer si Rever, care pot fi adaptate la cererile clientilor. Acestea pot fi dotate cu 3 sisteme de inchidere, gauri de ventilatie, bare antipanica si sistem reversibil de deschidere a usilor.

De asemenea, culorile pot fi alese din catalogul de vopsele RAL, cu strat protector anti-coroziune.

In functie de tipul de usa ales si de grosimea otelului galvanizat, usile au o rezistenta medie sau ridicata. Cele cu rezistenta ridicata sunt usile antifoc Univer si Proget, la clasele de foc: EI2-30; EI2-60; EI2-90; REI 60; REI 120.

Usile antifoc vitrate in otel, au o anduranta mai mica, fiind potrivite pentru clasele de foc REI 30 si 60.

Palmex iti pune la dispozitie o serie de usi antifoc special concepute pentru firmele ce au nevoie de securitate suplimentara. Poti alege usi antifoc Proget sau usi antifoc Univer, special create din otel zincat, tratat sa reziste la temperaturi de +60 de grade sau -10 grade si un factor de umiditate crescut. Dimensiunile sunt standard sau la cerere, iar sensul de deschidere se mentioneaza la comandarea produsului.

Pentru insitutii mari, spitale sau banci sunt recomandate usile duble culisante sau telescopice si usile vitrate, pentru cele care necesita o mai buna vizibilitate.