Porti antifoc culisante

Siguranta si functionalitate cu porti antifoc culisante

Realizate conform standardelor UNI 9732, aceste porti antifoc culisante pot fi intrebuintate in cele mai sigure conditii, actionand ca un buffer de temperatura.

Metoda de deschidere este prin alunecare, intr-un singur sens, la cererea fiecarui client (deschidere in stanga sau in dreapta).

  • Portile antifoc culisante sunt prevazute cu foi metalice izolate, ce rezista la clasele de foc REI 120 si REI 180.
  • Modelele de porti antifoc sunt dotate si cu alte accesorii ce sporesc normele de siguranta: casete de protectie, sine tubulare, contragreutati, sigurante termice sau electromagnetice.

  • Vopseaua folosita poate fi aleasa in functie de culoarea dorita, facand parte din gama vopselelor rezistente la foc, umezeala si schimbari de temperatura bruste. Acest lucru ii ofera o anduranta marita, fara sa-i fie afectata structura acesteia si totodata se mentine perfect contra zgarieturilor.

Porti antifoc culisante - Calitate si rezistenta cu material ignifug zincat

  • Este indicata montarea portilor antifoc pe pereti din otel, sau pe grinzi izolate din otel. Spatiul trebuie sa fie de min. 600 x 500 mm, max. 6000 x 6000 mm.
  • Grosimea portii este de 80 mm, suficient pentru a actiona ca un izolant fonic si termic eficient.
  • Modelul este disponibil in doua variante, pe un singur canat sau pe doua, cu manere incorporate si sine de glisare acoperite in foi metalice ambutisate.

Livrari rapide si comenzi la cerere pentru orice tip de usa Ninz

Dotari personalizate pentru orice companie

Usi rezistente la cele mai inalte clase de foc REI

Trimite o solicitare pentru a afla ofertele de pret!