Sisteme de control

Sporeste siguranta in orice incapere importanta cu sisteme de control Ninz Spa

Unele camere necesita o inchidere personalizata, pentru a preveni diversele incidente. Tocmai de aceea, suplimentar, clientii nostri pot opta pentru sisteme automate de inchidere, potrivite usilor antifoc.

  • Cele mai populare produse sunt manerele electrice. Modelele ELM/ MT multi-voltaj, CISA ELM/ CISA multi-voltaj sau sistemul MAC aduc imbunatatiri inchiderii usilor antifoc.
  • Kitul cu ELM/ MT controleaza accesul prin partea de inchidere a usii. Dupa ce a fost inchisa cu cheia, mai poate fi deschisa doar electric cu un buton, intrerupator sau cititor de card, ce activeaza manerul.
  • Activarea manerului este semnalizata cu un LED verde, iar cel rosu arata modul OFF al acestuia. Setul include manerul electric, contacte electrice, cablu, panou de comanda, sururburi si broasca.

Sisteme de inchidere automata cu temporizator

 

  • Pachetul CISA ELM este echipat cu un temporizator separat, care poate fi programat de la 0.1 secunde, pana la 10 zile. Este dotat cu un LED ce arata modul de functionare. Kitul cuprinde 2 m de cablu, manson pentru conexiune, drucker, suruburi, temporizator, 2 manere electrice.
  • Sistemul MAC simplifica partea electrica de inchidere, avand surse alternative la 12 si 24 V, temporizator de inchidere si LED conectat la telecomanda, pentru o utilizare remote a blocarii usii.

 

Livrari rapide si comenzi la cerere pentru orice tip de usa Ninz

Dotari personalizate pentru orice companie

Usi rezistente la cele mai inalte clase de foc REI

Trimite o solicitare pentru a afla ofertele de pret!