Vopsea

Vopsea profesionista pentru finisaje ultra-rezistente

Usile Ninz Spa sunt marca profesionalismului, de la A la Z, tocmai de aceea finisajul trebuie sa fie unul pe masura. Indiferent ca vorbim de usi antifoc sau usi mutifunctionale din metal sau ferestre, iti oferim o vopsea rezistenta, special conceputa impotriva factorilor de coroziune.


Culori pentru interior, fara pret aditional

  • Vopsea pentru interior (grupa 01) cu pulbere din epoxi-poliester. Culorile sunt standard (fara specificatii): pastel turcoaz - ton mai usor pentru aripi (NCS4020-B50G) si mai intunecat pentru cadru (NCS5020-B50G). Alte culori RAL sunt disponibile la cerere (pentru a fi indicate in comanda).

 

Culori pentru interior, cu pret aditional

  • Vopsea pentru interior (grupuri 02 si 03) disponibila intr-o varietate de culori RAL cu pulbere epoxi-poliesterica. Usile trebuie protejate impotriva agentilor atmosferici, deoarece lumina soarelui estompeaza culorile.
  • Diferite fata de alte culori RAL, vopselele metalice colorate RAL 9006, RAL 9007 (grupa 3) si RAL 9006 E (grupul 04) prezinta o finisare cu o structura incretita care necesita preaprobarea unei probe.

Culori pentru exterior, cu pret aditional

  • Vopsea pentru exterior (grupul 04) cu pulbere de poliester in diverse culori RAL.

 

Culori la cerere, cu pret aditional

  • Vopsea disponibila pentru interior si exterior (grupa 05) cu pulbere de epoxi-poliester si poliester in culorile RAL solicitate. Grupul 05 nu include culori speciale, cum ar fi textura metalica, neteda sau incretita, precum si alte culori (Pantone, NCS, etc.)
  • Toate vopselurile se curata cu produse speciale din apa si PH neutru, pentru a nu-i afecta structura. Nu sunt recomandate solutiile pe baza de solventi sau detergenti.

te-ar mai putea interesa si ...

Livrari rapide si comenzi la cerere pentru orice tip de usa Ninz

Dotari personalizate pentru orice companie

Usi rezistente la cele mai inalte clase de foc REI

Trimite o solicitare pentru a afla ofertele de pret!