Spatiile mari, halele, constructiile office, corporatiile, parcarile subterane, depozitele si orice alta companie care detine un loc amplu, au nevoie de o metoda de securitate sporita: porti antifoc de la Ninz.
Apreciate la nivel international, portile si usile antifoc pun siguranta clientilor pe primul loc. Dotate cu mecanisme de securitate, sistem antiefractie, dar si modalitati de deschidere facile, acestea pot fi montate personalizat.
Fiecare companie este unica, tocmai de aceea, pastrarea bunurilor, a personalului si a clientilor sunt pe primul loc.
Ce tipuri de porti antifoc exista pe piata
1. Porti antifoc culisante
2. Porti antifoc telescopice
3. Porti antifoc culisante vertical
4. Porti antifoc cu balamale
1. Realizate conform standardelor UNI 9732, portile antifoc culisante pot fi intrebuintate in cele mai sigure conditii, actionand ca un buffer la frig sau cald. Intr-o companie, stim ca sunt foarte importante izolarea termica si fonica, dar si anduranta in timp. Tocmai de aceea, portile antifoc culisante sunt prevazute cu foi metalice izolate, ce rezista la clasele de foc REI 120 si REI 180.
Modelul este disponibil in doua variante, pe un singur canat sau pe doua, cu manere incorporate si sine de glisare acoperite in foi metalice ambutisate. Grosimea foilor de 80 de mm si vopseaua RAL completeaza perfect aceste porti antifoc culisante.
2. Portile antifoc telescopice sunt cele mai practice, fiind indicate in cazul depozitelor, garajelor sau companiilor cu spatii de stocare a bunurilor. Modelul portilor telescopice poate fi realizat monolateral, cu doua canate, sau bilateral cu patru canate, fiind foarte usor de deschis. Suprafata canaturilor este completata de garniturile termo-expandabile, care ii imbunatatesc functionalitatea. Finisajul de top este intarit cu vopseaua termostabilizata la 160 de grade. Astfel, portile vor rezista ani in sir, fara sa rugineasca, sau sa se deformeze de la umiditate si temperaturi variabile.
3. Sistemul de inchidere este variabil, fiind realizat pe masura dorita, facilitand totodata accesul angajatilor cand au de transportat marfa in depozite. In cadrul unui spital, al unui atelier tehnologic sau al unui laborator chimic, portile culisante pe vertical sunt un accesoriu indispensabil. Sensul de deschidere se face vertical, pe sinele laterale, dotate cu placute antiderapante si antifrictiune. Acestea stau deschise datorita sigurantei termice situata in partea de sus, pe distantierul de labirint, dar pot fi inchise si manual. Foarte sigure, chiar si in situatii de urgenta, portile se inchid in momentul in care siguranta termica cedeaza.
4. Avand dimensiunile de min. 2000 x 1750 mm, max. 5000 x 5000 mm, portile antifoc cu balamale sunt o modalitate sigura de izolare in orice institutie sau companie. Foile metalice au o grosime de 72 de mm, fiind ideale in izolarea de frig sau de temperaturi ridicate. Designul portilor cu balamale este completat de panourile metalice continue realizate din module tubulare izolate in interior, si de dotarile personalizate.
Acestea au o rezistenta aparte la greutate, frictiune si utlizare frecenta, fiind accesorizate cu un set de 2 balamale, ce sustin greutatea usilor, maner anti-accident, garnitura de etansare termoexpandabila si incuietoare cu cilindru inclus.
Cu finisaje speciale din vopsea RAL, si cu posibilitatea de personalizare cu logo sau simbolurile firmei, portile imbina cu succes designul estetic cu functionalitatea.
Alege sa iti securizezi compania, cu cele mai rezistente porti antifoc, create la standarde internationale.